Opskrifter

Bearnaise sous vide

Det er super nemt…
250 gram smør
4 æggeblommer
2 spsk essens
Et godt drys tørret estragon (kan erstattes af frisk men så skal det først i til aller sidst).

Put det hele i en pose, giv det 30 min, hæld det forsigtigt op i en kande eller lign. Så blender du det hele med stavblender, det er vigtigt at stavblendere står helt ned på bundes så den suger saucen ind lidt ad gangen… på den måde emulgerer den fint… er der lidt overskydende smør løfter du blenderen lidt og vupti… bearnaise

 

Næste gang skal denne testes:

  • 200 g smør (160 g ved fedtreduceret version)
  • 2 æggeblommer (2 x 20 gram)
  • 2 spsk bearnaise essens (hjemmelavet eller købt)
  • 1 håndfuld frisk estragon (eller 1 1/2 tsk tørret)
  • 1/4 tsk salt
  • 1/4 tsk hvid peber (sort peber kan bruges, hvid peber giver flottest resultat)